Waarom kan ik geen e-mails verzenden?

Dit komt omdat een groot aantal internet providers de standaardpoort 25 hebben geblokkeerd.

Om e-mails te kunnen verzenden raden wij u aan om uw eigen mail provider te gebruiken.

Bij sommige uitgaande mail providers is authenticatie vereist.

Mocht dit vereist zijn dan zal u in moeten loggen met de inloggegevens van uw internetverbinding.

Hieronder volgt een lijst met een aantal mail providers:

Provider SMTP Server Authenticatie vereist
Alice out.alice.nl Ja
HetNet mailhost.hetnet.nl Ja
KPN mail.kpnmail.nl Ja
KPN Planet mail.planet.nl Ja
Online smtp.online.nl Nee
Telfort smtp.telfort.nl Nee
UPC smtp.upcmail.nl onbekend
XS4ALL smtp.xs4all.nl onbekend
Ziggo mail.ziggo.nl Nee

Wilt u gebruik maken van onze eigen uitgaande mail server gebruik dan de volgende poort: 587

Zorg ervoor dat u inlogt met uw volledige e-mailadres en uw bijbehorend wachtwoord. anders kunt u geen e-mail verzenden.

Vink ook de optie TLS/SSL uit en geef aan indien mogelijk wachtwoord onbeveiligd verzonden voor een altijd goede werking van uw e-mail account.