Klanten login

Wachtwoord vergeten?
Voorwaarden - Allround Internet Services

Algemene Voorwaarden

Introductie

Dit zijn de algemene voorwaarden van de Allround Internet Services diensten.

Deze voorwaarden bevatten uw rechten en plichten en die van Allround Internet Services in relatie tot de diensten geleverd door Allround Internet Services via de website of op andere wijze. Wij vragen u een moment te nemen om deze voorwaarden door te lezen. Door zich te registreren bij Allround Internet Services en / of door gebruik te maken van de website en / of andere diensten van Allround Internet Services accepteert u de Algemene Voorwaarden en gaat u er mee akkoord gebonden te zijn aan deze Algemene voorwaarden.

Gebruikersnamen en wachtwoorden

Elke gebruikersnaam en / of wachtwoord verstrekt door Allround Internet Services aan de Gebruiker is strikt persoonlijk. De Gebruiker zal geen enkele gebruikersnaam en / of wachtwoord en / of andere veiligheidsgerelateerde informatie aan derden vrijgeven.

Veranderingen aan de website en andere veiligheidszaken

De Gebruiker onderkent en accepteert dat Allround Internet Services van tijd tot tijd enig aspect(en) van de website, of elk van de andere diensten of producten kan wijzigen naar eigen inzicht en zonder bericht aan de Gebruiker of het zal gaan over iets persoonlijks van de gebruikers (bijv. de server). De Gebruiker accepteert dat hij geen claim zal kunnen doen gelden voor contractbreuk of andere zaken naar aanleiding van een eerder genoemde wijziging. Dit geldt echter ook voor het vroegtijdig afbreken van een contract bij Allround Internet Services om wat voor reden dan ook. Allround Internet Services behoudt zich het recht voor Gebruikers e-mail te sturen over elk van de geleverde of te leveren diensten. Allround Internet Services zal aannemen dat zulke e-mails gelezen zullen worden. Bij een foutieve verhuizing zal er door SIDN een boete worden berekend van € 110 excl. 21% btw, deze word door berekend aan de desbetreffende klant. Allround Internet Services is bevoegd automatische zoek acties naar misbruik van hun diensten uit te voeren.

Privacy

Allround Internet Services voert een strikt beleid  ten aanzien van door de Gebruiker verstrekte private of persoonlijke informatie and zal nooit enige details m.b.t. Gebruikers aan derden verkopen of doorgeven. Allround Internet Services mag statistieken van webserver gebruik publiceren tot op het niveau van de individuele gebruikers. De gepubliceerde informatie zal onttrokken worden aan de webserver logboeken en zal reeds in het publieke domein aanwezig zijn. Deze gepubliceerde informatie zal geen private informatie uit onze Gebruikers database bevatten.

Gedrag van de Gebruiker

De Gebruiker garandeert en stemt in dat bij gebruik van elke dienst van Allround Internet Services hij / zij:

1. zich op geen enkele manier zal gedragen op een manier die nadelige gevolgen heeft op de apparatuur of het netwerk van Allround Internet Services.

2. de website en andere diensten alleen voor rechtmatige doeleinden zal gebruiken, op een manier die geen inbreuk doet op de rechten van een derde partij.

3. op geen enkele manier zal gedragen, die onwettig is of een ander persoon lastig valt.

4. niet enig materiaal of informatie zal uploaden, posten, verzenden of distribueren waarvan de Gebruiker niet de rechten bezit of enig materiaal dat op enige wijze in strijd met de wet of mogelijk schadelijk, bedreigend, scheldend, pornografisch of op een andere manier bezwaarlijk is.

5. Niet enig materiaal of informatie zal uploaden, posten, verzenden of distribueren dat een computer virus bevat, of andere code, bestanden of programma's bedoeld om schade te betrekken aan de website, andere diensten van Allround Internet Services en / of computers van derden.

6. Gebruikers moeten zich er van bewust zijn dat bij het gebruik van diensten van Allround Internet Services zij mogelijk gebruik maken van andere netwerken of betrokken zijn bij het gebruik van andere diensten.

7. Gebruikers moeten zich er van bewust zijn dat zij gebonden zijn door de Algemene Voorwaarden van partijen die deze netwerken en / of diensten aanbieden.

Betalingen en dienst annuleringen

Als u als gebruiker een dienst besteld of gebruikt van Allround Internet Services dan bent u bereid, als u de voorwaarden accepteert te betalen voor deze diensten.

Als er geen betaling is ontvangen binnen 14 dagen zal ons systeem automatisch een herinnering sturen, na zeven dagen een tweede herinnering. Mocht de betaling nog zeven dagen uit blijven dan zal er een nieuwe factuur worden verzonden met €10,00 administratiekosten tevens zal er een brief worden verzonden naar uw adres. Indien er na 8 dagen nog geen betaling is ontvangen zullen wij u alsnog een een aanmaning sturen van € 80,00 met alle vorige kosten en dragen wij dit over aan een incasso bureau.

Annuleringen kunnen altijd gedaan worden binnen de eerste 14 dagen na uw bestelling. Wordt de bestelling niet geannuleerd dan zal hiervoor alsnog een aanmaning berekend worden zoals eerder hierboven beschreven, aan restitutie van huur wordt niet gedaan als er al gebruik van de dienst is gemaakt.

Er geldt een opzegtermijn van 30 dagen voor het einde van uw contract. Zegt u dit niet tijdig op, dan zullen er gewoon kosten worden berekend.

Gedrag van Allround Internet Services

Allround Internet Services zal ten alle tijden zorg dragen voor een zo goed mogelijke dienstverlening. Bij uitval, technische of andere storingen van de servers is Allround Internet Services binnen 48 uur on-site om de problemen te onderzoeken. Allround Internet Services zal zich echter kunnen beroepen op overmacht indien één van de leveranciers in gebreke blijkt. Netwerksnelheid en server-uptime kunnen nooit 100% worden gegarandeerd.

Het niet naleven van de Algemene Voorwaarden

Het niet naleven van de Algemene Voorwaarden door de Gebruiker kan tot gevolg hebben dat de volgende en andere maatregelen de Gebruiker treffen:

1. Een formele waarschuwing

2. Schorsing of verwijdering van één of alle diensten van Allround Internet Services zonder restitutie van huur.

Elke beslissing van Allround Internet Services betreffende het falen van een Gebruiker de Algemene Voorwaarden na te leven zijn definitief. Alle zaken zullen individueel en rechtvaardig behandeld worden.

Door gebruik te maken van één of meerdere diensten van Allround Internet Services gaat u akkoord met deze voorwaarden en verplicht u zich deze na te leven.

Allround Internet Services behoudt zich het recht voor deze voorwaarden zonder voorafgaande berichtgeving te wijzigen.

Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing

Betaalmethodes:

iDeal Mister Cashs Bankoverschrijving PayPal Paysafecard

Wij zijn partners met de volgende merken:

Supermicro Intel Directadmin Debian

GRATIS domeinnaam!

Bestel nu een webhosting pakket.
Vanaf pakket 2 krijgt u het domein het eerste jaar gratis!