Ik heb per ongeluk een bestand verwijderd van mijn website. Kunnen jullie een backup terugzetten?

U bent zelf verantwoordelijk voor het regelmatig backuppen van uw website.

In voorkomende gevallen kunnen we voor u een bestand uit onze backup terugzetten, stuur ons een e-mail via het contact formulier waarin u exact aangeeft om welk bestand het gaat (bestandsnaam, waar het gestaan heeft) en we zetten het uit onze backup terug vergeet niet om uw klantnummer en domeinnaam erbij te vermelden..

Ook is het mogelijk om uw gehele webhosting account terug zetten tot 7 dagen terug.

Voor het terugzetten van een backup worden kosten in rekening gebracht.