Hoe zet ik mijn website direct online?

U heeft na het aanmaken van uw hosting pakket een e-mail van ons gehad met de login gegevens van uw webhosting pakket.

U kunt op 2 manieren uw website uploaden.

1. Via de direct-admin filemanager.

Login op uw directadmin account en klik op de afbeelding 'Files'.

U ziet hierna allemaal bestanden staan waaronder de map 'public_html' klik hier op.

Onder aan de pagina staat een button: 'Upload files to current directory' U kunt hier dus handmatig uw bestanden uploaden zorg ervoor dat uw hoofdbestand altijd 'index.html, index.htm, index.php' heet, deze wordt dan altijd als eerste geladen.

2. Via een FTP programma gebruik hiervoor bijvoorbeeld de gratis Filezilla.

Vul bij uw FTP account ftp.uwdomeinnaam.nl in.

Uw gebruikersnaam
Wachtwoord

Zorg er altijd voor dat u uit komt in de map 'public_html'. Staan de bestanden niet in deze map zal uw website niet worden weergegeven.

Vul bij pad in (optioneel) zodat u standaard in de public_html terecht komt:

/domains/uwdomeinnaam.nl/public_html/

Belangrijk: Verwijder altijd de standaard index.html van directadmin, index.html wordt als namelijk altijd als eerste weergegeven, zolang deze pagina in de public_html staat zal uw website niet zichtbaar worden.